Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Απολογισμός της νυχτερινής Αθήνας την πρώτη εβδομάδα των εορτών!!!

Απολογισμός της νυχτερινής Αθήνας την πρώτη εβδομάδα των εορτών!!!

Στο σημερινό μας θέμα δε θα μπούμε σε διαδικασία σύγκρισης και σε καμία περίπτωση δε θα μιλήσουμε για πετυχημένα και αποτυχημένα σχήματα.
Απλά ξεχωρίζουμε βάση αποδείξεων και της καλύτερης διαφήμισης που είναι το "από στόμα σε στόμα" τα μαγαζιά που επικρατούν. ...
Ξεκινάω με το "Teatro Music Hall " στην Καλλιθέα που κρατάει επάξια το χρίσμα του πρωταθλητή στην διασκέδαση. Ένα νυχτερινό σχήμα με την Πάολα, τον Παντελή Παντελίδη, την Τάμτα και τον STAN που κατάφερε στις 25 περίπου εμφανίσεις μέχρι σήμερα να κάνει την διαφορά τόσο σε ποσότητα κόσμου στο μαγαζί , όσο και στην νέα πρόταση στην διασκέδαση με νεανικό ύφος και πολλές επιτυχίες που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις όλων των ραδιοφώνων. Μάλιστα η ριψοκίνδυνη απόφαση του Κώστα Μπερτάκη να δουλέψει χωρίς διακοπή την περίοδο των εορτών όχι μόνο τον δικαίωσε, αλλά έφερε και πλήθος τραγουδιστών να δουν από κοντά αυτή την επιτυχία.
Συνεχίζω με το " Φωταέριο" που αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες σημειώνει μια πολύ καλή πορεία που αποδίδεται σίγουρα στην εμπειρία του Γιώργου Μαζωνάκη που έχει φανατικό -πολυάριθμο κοινό που τον ακολουθεί παντού. Δίπλα του η Καίτη Γαρμπή που αρέσει πολύ μετά την πολύχρονη αποχή της , ο Νικηφόρος και η Ελισάβετ Σπανού.
Λίγα μέτρα πιο κάτω συναντάμε ένα σχήμα έντεχνο που από την πρώτη μέρα κέρδισε την αγάπη του κοινού με συνεχόμενα sold out. Ο λόγος για την Ακτή Πειραιώς με τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά σε ένα πρόγραμμα χωρίς λουλούδια και με άφθονο κέφι.
Επίσης πολύ καλά πηγαίνει και η μουσική συνύπαρξη Πρωτοψάλτη- Αρβανιτάκη στο " Diogenis studio" με ένα μουσικό ταξίδι στο χθες και το σήμερα και ένα πάντρεμα πάνω στην σκηνή μοναδικό.
Στο Club 22 Live stage ο Πάνος Κιάμος δείχνει την δυναμική του και αυτή τη σεζόν που είναι ίσως η πιο δύσκολη των τελευταίων ετών. Τρένο πηγαίνει μαζί με Vegas - Βασιλική Νταντά - Ειρήνη Παπαδοπούλου κάθε Πέμπτη - Παρασκευή και Σάββατο ενώ τις εορτές δουλεύει συνεχόμενα με μεγάλη επιτυχία.
Μια από τις εκπλήξεις σίγουρα είναι  ο Γιώργος Σαμπάνης στο ACRO που κερδίζει μερίδα του κόσμου με ένα νεανικό πρόγραμμα με ροκ - ποπ και λαικά στοιχεία . Όσο αφορά τον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση είναι μια νέα πρόταση στην νύχτα με μια παράσταση απαιτήσεων και με ειδικό κοινό. Θέλει χρόνο να κριθεί και είναι άδικο να πούμε κάτι ενώ έχουν γίνει μόνο 6 παραστάσεις. Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ο Αντώνης αποθεώνεται από το κοινό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου