Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ο Stan παρουσίασε το νέο του Album και γνώρισε την αποθέωση!!!

Ο Stan παρουσίασε το νέο του Album και γνώρισε την αποθέωση!!!

Στο ασφυκτικά κατάμεστο ATHENS METRO MALL πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου,
ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του STAN, η επίσημη παρουσίαση του νέου album του, με τίτλο «Να μ΄ ερωτευτείς», με την υποστήριξη του ΔΡΟΜΟΣ FM 89,8 και του N'JOY της ΦΑΓΕ.
...

Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το Public του εμπορικού κέντρου, ενώ οι 100 πρώτοι που προμηθεύτηκαν από το κατάστημα το νέο άλμπουμ, έλαβαν μαζί και ένα βραχιολάκι, που θα τους έδινε τη δυνατότητα μετά την παρουσίαση να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Πρώτος ανέβηκε στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό και υποδέχτηκε  την διευθύνουσα σύμβουλο της MINOS EMI, Μαργαρίτα Μάτσα και μαζί προλόγισαν το νέο άλμπουμ του STAN  «Να μ΄ ερωτευτείς». Στη συνέχεια κάλεσαν  τον καλλιτέχνη και μαζί μίλησαν για αυτό το δίσκο που περιέχει 15 τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα «Παιχνίδια ερωτικά», «Σε θέλω εδώ», «Τα λόγια κομμάτια» που ήδη έχουν γίνει μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες, αλλά και τραγουδιών με την συμμετοχή του Χάρη Βαρθακούρη, των Snik, Snapyourfingaz, Oge,  Τάκι Τσαν και των συγκροτημάτων  Playmen και Μέλισσες.

Ο STAN  παρουσίασε στο κοινό ορισμένα από τα τραγούδια του δίσκου, έχοντας πάντα κοντά του τον παραγωγό του Snapyourfingaz (Μάνο Δεδεβέση) και ευχαρίστησε τον κόσμο που ήταν κοντά του σε μία τόσο σημαντική μέρα, καθώς και τον ΔΡΟΜΟΣ FM 89,8, το N' JOY της ΦΑΓΕ, το PUBLIC  και το ATHENS METRO MALL για τη σημαντική βοήθεια τους στην πραγματοποίηση αυτή της τόσο ξεχωριστής παρουσίασης.

Κοντά στον καλλιτέχνη αυτή τη σημαντική βραδιά βρέθηκαν πολλοί φίλοι, συνεργάτες, δημοσιογράφοι, συνεργάτες  και καλλιτέχνες, όπως  οι Παντελής Παντελίδης, Τάμτα, Χάρης Βαρθακούρης,  Τάκι Τσαν,  Snik, Μαριάντα Πιερίδη, Σάσα Σταμάτη, ο Χάρης Λεμπιδάκης,  Dj Airth των Vegas, Playmen,  Otherview , Dj Kas, Oge, το νέο γυναικείο γκρουπ 2ΙΤ, ο επιχειρηματίας του ΤΕΑΤRO Κώστας Μπερτάκης και πολλοί άλλοι.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον STAN  να υποδέχεται τους 100 τυχερούς σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα backstage της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου