Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Βίντεο: Οι νέες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου: «Πάντα ήθελε ο Κώστας Δόξας να γίνει Τριαντάφυλλος… το έκανε χθες»!

triantafillos

Ο Τριαντάφυλλος χθες το βράδυ Κυριακή παρακολούθησε το δεύτερο live του «Your face sounds familiar»
 και όπως φάνηκε δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Κώστα Δόξα που τον ενσάρκωσε. Μάλιστα ο τραγουδιστής δε δίστασε και είπε γνώμη του, εμφανώς ενοχλημένος, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, όπως έγραψε το govastileto.gr.
Ο Τριαντάφυλλος σήμερα το μεσημέρι μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και σχολίασε κι από τον αέρα της εκπομπής της, τη χθεσινή μίμηση του Κώστα Δόξα ως Τριαντάφυλλος.
O τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: «Μου άρεσε πάρα πολύ. Ο Κώστας είναι φίλος, τον έχω βάλει στα cd μου, έχει πάρει το πρώτο του χρυσό μαζί με μένα, έχουμε τραγουδήσει μαζί…» και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι παρασύρθηκε και ήταν υπερβολικός στις κινήσεις του… Πάντα ήθελε ο Κώστας Δόξας να γίνει Τριαντάφυλλος για 2-3 ώρες… το έκανε χθες».
Ο Τριαντάφυλλος χαρακτήρισε τη θέση του Τάκη Ζαχαράτου ως «άκυρη», στο να σχολιάσει πράγματα που «δεν στέκουν στο σόου».
Την Παρασκευή 14 Μαρτίου, ο Κώστας Δόξας είχε μιλήσει για τη μίμηση της Κυριακής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Τριαντάφυλλος είναι φίλος». Όταν ερωτήθηκε μάλιστα για τη κόντρα της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον τραγουδιστή είχε επισημάνει: «Προφανώς υπήρχε μεγάλη αγάπη εδώ. Και η Νατάσα χρωστάει στον Τριαντάφυλλο τα πρώτα της βήματα και ο Τριαντάφυλλος από αυτή τη συνεργασία πήρε πολλά».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 
http://www.govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου