Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

η Βίκυ Νάσιου στο Gkazi live στη Λάρισα....

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Βικυ Νασιου Τριτο, χαμογελάει

Η Βίκυ Νάσιου ασταμάτητη ακόμα κ μετά την δύσκολη περίοδο που διανύσαμε όλοι με τον covid19 ...συνεχίζει με χαμόγελο και θετική σκέψη!!!

Όταν σχεδόν όλοι είναι αβέβαιοι για τις συνεργασίες τους στο καλλιτεχνικό χώρο μέσα στη θερινή περίοδο,δεν πρόλαβαν καλά καλά να ανοίξουν τα κέντρα διασκεδάσεως και η Βίκυ Νάσιου έκανε αμέσως το επόμενο επαγγελματικο της βήμα..και η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την ίδια αφού γνωρίζουμε πόσο αψεγάδιαστη είναι,όσο κ επαγγελματίας στη δουλειά της.

Τη βρίσκουμε λοιπόν στο GKAZI live στην Λάρισα για το καλοκαίρι να ξεσηκώνει τους Λαρισαίους κ μη που τόσο καιρό έμειναν χωρίς νυχτερινή διασκέδαση.



Με την εκπομπή Pamelive στο Πανθεσσαλικο Astratv πήρε Κ παράταση,με την εκπομπη ν κλείνει Ιουλιο,αφου τα νούμερα της φέτος ήταν απίστευτα καλά κ πως να μην είναι αφού μιλάμε για την αγαπημένη του κοινού . 
Στα σκαριά της κ το καινούριο της τραγούδι δια χειρός Ανδριτσακη κ Χιώνη που ως γνωστόν καθυστέρησε με όλη αυτή την περίεργη φάση που πέρασε ολόκληρη η Ελλάδα.



Τέλοσ η ίδια βρέθηκε στο πλάι του Πανθεσαλικου Συνδέσμου Μουσικών Κέντρων Διασκέδασης για τη συγκεντρωση τροφίμων κ τη διανομή τους για όλους τους μουσικούς που δεν πήραν επίδομα κ βέβαια σε όλες τις δράσεις τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας,όπως θ πει κ η ίδια σε ερώτηση μας σχετικά με το θέμα:"Δεν έχει σημασία το ότι είμαι από τα Χανιά όταν τόσα χρόνια στη Λάρισα κ στη Θεσσαλία έχω δουλέψει τόσο πολύ. Ο κάθε μουσικός θεωρείται καλλιτέχνης κ κάθε καλλιτέχνης οφείλει να ενεργεί σύμφωνα με τις ευαισθησίες του.Δεν μπορούσα επειδή ήμουν βολεμένη να μην βοηθήσω με τον τρόπο μου.Οχι ότι δεν είχα όπως όλοι τις στιγμές μου,αλλά κ πάλι ήμουν καλύτερα από άλλους συναδέλφους. Εύχομαι όλοι να ανοίξουν,όλοι να δουλέψουν κ να γίνουν όλα όπως πριν.Ολα θα τα ξεπερασουμε μαζί ενωμενοι.Σας ευχαριστώ πολύ "






Ακούστε το νέο της τραγούδι....

https://www.youtube.com/watch?v=KxcYtla0vfc




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου