Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Πάγκαλος....









 βιογραφικό


Με καταγωγή από τη Μεσαρά Ηρακλείου Κρήτης, ο Γιώργος Πάγκαλος έχει ζήσει τα περισσότερά του χρόνια στο Βόλο .

Απόφοιτος  Γυμναστικής  Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, ενεργός αθλητής του καράτε μέχρι και σήμερα , κάτοχος Διπλώματος Βυζαντινής Μουσικής , δραστηριοποιήθηκε μουσικά αρχικά στο χώρο της κρητικής παράδοσης και έπειτα και στα υπόλοιπα είδη της Ελληνικής μουσικής. Παίζει περίπου 10 μουσικά όργανα.

Η καριέρα του ως γυμναστής διήρκεσε περί τα 5 χρόνια ,όπου πλέον η μουσική του έδειξε πως τον είχε «διαλέξει» για τα καλά απορροφώντας του όλη την ενέργεια και το χρόνο.

Έχει τραγουδήσει με το λαούτο, τη λύρα και την κιθάρα του, σε όλων σχεδόν των ειδών τους μουσικές εκδηλώσεις και νυχτερινά κέντρα ,σε πάρα πολλά μέρη σε Ελλάδα και εξωτερικό και για πάνω από 2 δεκαετίες με το ίδιο αστείρευτο πάθος και έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους του καλλιτεχνικού χώρου.

Η εξαιρετικά έντονη (σχεδόν κάθε βράδυ) και πολύ πετυχημένη επαγγελματική του διαδρομή , ειδικά των τελευταίων 15 ετών ήταν η αιτία της καθυστέρησης του να ασχοληθεί σοβαρά με τη δισκογραφία και τη μουσική παρακαταθήκη.

 Με το τραγούδι, όμως, «Χίλια Μυστικά» του εξαιρετικού δημιουργού Τόλη Κόκκινου με τη συμμετοχή του ράπερ LAVA που κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment Greece του Μίλτου Καρατζά έκανε την καλύτερη δυνατή και πολλά υποσχόμενη είσοδο στο χώρο δεδομένης πλέον της πολύ μεγάλης του εμπειρίας. 

Ακούστε το νέο του τραγούδι....






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου