Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Στο Posidonio με την Δέσποινα Βανδή και τον Αντύπα

Φαρμάκη – Γιγουρτάκης: Τα πράγματα έχουν σοβαρέψει μεταξύ τους και σκέφτονται τον γάμο

Είναι το σχήμα του χειμώνα στην παραλιακή και αυτό δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς...




Ο Βασίλης Κοντόπουλος όταν αποφάσισε να κάνει αυτή τη συνεργασία ήξερε οτι δε θα ρισκάρει γιατί έχει στο δυναμικό του δύο καλλιτέχνες με αξία εμπορική και ανθρώπινη. Η Δέσποινα που την συνάντησα και στο καμαρίνι της απίστευτα γλυκιά και επικοινωνιακή. Το τελευταίο διάστημα μιλούσαμε μόνο μέσω twitter και απο κοντά έδειξε πόσο "γουστάρει" την συνεργασία της με τον Αντύπα και πόσο της πάει η σκηνή του συγκεκριμένου μαγαζιού. Κάνει έναρξη λίγο μετά τη 01.00 με το " Γυρίσματα" και συνεχίζει με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Φοίβου για 50 λετπα που σε κάνει να θυμάσαι, να ταξιδεύεις, να ερωτεύεσαι και να διασκεδάζεις. Το καυτό ρούχο του πρώτου προγράμματος όλα τα λεφτά. Μια ώριμη Δέσποινα με ένα απο τα καλύτερα live ακουστικά που ακούω απο την ίδια την τελευταία δεκαετία. Είναι ωριμότατη και με ρεπερτόριο που τα έχει όλα.




Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Αντύπας. " Άραγε", " Πωλείται όσο όσο" , " Ώρες Ώρες" και πάει λέγοντας. Ένας χαμός ευχάριστος και τα λουλούδια δε σταματάνε. Μιλάμε για μια ωραία αίσθηση να βλέπεις ένα μαγαζί να είναι στο πόδι. Η ενέργεια του Αντύπα δεν υπάρχει και στο τέλος του πρώτου προγράμματος δέχεται κόσμο και μιλάει μαζί του και δίνει αυτόγραφα.Κοντά του πάντα η σύζυγός του Σούλα που είναι ο άνθρωπος σκιά και προστάτης του όλα αυτά τα χρόνια.
Οι Vegas και η Μαρία Καρλάκη μαζί με νέα παιδιά συμπληρώνουν το πρόγραμμα στο Posidonio και για πέντε ώρες αυτό που θα πληρώσεται θα το πάρετε πίσω σε ενέργεια και διασκέδαση.
http://www.newspistol.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου