Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ειρήνη Δανιήλ


Η όμορφη φωνή της Θεσσαλονίκης...

Βιογραφικό


Η Ειρήνη Δανιήλ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. 
Από τη παιδική ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και το τραγούδι, σπούδασε κιθάρα και πιάνο, και συμμετείχε σε πολλές χορωδίες.
Απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε πολύ νωρίς να ξεχωρίζει σε γνωστές μουσικές σκηνές της πόλης.
Ακολούθησαν πολλές συνεργασίες με πολύ μεγάλα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού όπως :Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Νίκος Κουρκούλης, Νίκος Βέρτης, Έλλη Κοκκίνου, Πάνος Κιάμος, Νίκος Μακρόπουλος, κ.α έχοντας πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρόγραμμα μετά τα
πρώτα ονόματα.
Το χειμώνα του 2011 μας συστήθηκε μουσικά με το πρώτο της single από τη Heaven, με τίτλο «Σαν ένα», σε στίχους του Ηλία Φιλίππου και σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη. Το τραγούδι απέσπασε πολύ θετικές εντυπώσεις.
Το καλοκαίρι του 2012 στα πλαίσια της συνεργασίας της με το Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Μακρόπουλο ξεκινά περιοδείες σε Αυστραλία Ισραήλ, Κύπρο και Γερμανία, ενώ συμμετέχει και στο διπλό live cd του σχήματος με το τραγούδι «Πες μου τι φταίει», σε στίχους του Βασίλη Καρρά και σε μουσική του Άκη Δείξιμου.
Παράλληλα κυκλοφορεί από τη Heaven το δεύτερο single με τίτλο «Το ‘χουν οι καρδιές» σε στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και σε μουσική του Γαβριήλ Γαβριήλογλου, ένα τραγούδι με καλοκαιρινή διάθεση που ξεχωρίζει!
Φέτος το χειμώνα ετοιμάζεται δυναμικά για το νέο δισκογραφικό της βήμα που αναμένεται να συζητηθεί!

Η Ειρήνη βρίσκεται ήδη σε πυρετώδης ρυθμούς μιας και αυτό το διάστημα
και μέχρι τις γιορτές θα εμφανίζεται στην Πύλη Αξιού στην όμορφη Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Χρήστου Δάντη,Χάρη Κωστόπουλου και της Πίτσας Παπαδοπούλου ενώ παράλληλα ετοιμάζει νέα δισκογραφικά πράγματα...

Το ΄χουν οι καρδιές...

Απολαυστε το!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου