Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Νότης Σφακιανάκης Γιατί «κόπηκε» η συνέντευξή του στην Κύπρο;





Την περασμένη Παρασκεύη θα μεταδιδόταν η εκπομπή «Τετ α τετ»,
με τον Τάσο Τρύφωνος, από το ΡΙΚ 1 της Κύπρου, ο οποίος φιλοξενούσε τον Νότη Σφακιανάκη. Ο τραγουδιστής «έδωσε μία από τις πιο χειμαρρώδεις συνεντεύξεις του, ενώ πολλές από τις απόψεις του χαρακτηρίστηκαν ακόμη και “ακραίες”» λέει πηγή στο Yupiii.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.showtime-cy, η συγκεκριμένη εκπομπή δεν μεταδόθηκε ποτέ, αφού το ΡΙΚ θεώρησε πως ήταν άκρως προκλητική και παραβίαζε τους κώδικες δεοντολογίας του κρατικού καναλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση, για τη μη μετάδοση της συγκεκριμένης εκπομπής, πάρθηκε από τον Μάκη Συμεού, ο οποίος είναι ο πρόεδρος του Δ.Σ του καναλιού.

Όσα στελέχη του ΡΙΚ είδαν την εν λόγω εκπομπή, μίλησαν για ένα πολύ ωραίο «ping-pong», ερωτήσεων και απαντήσεων, ανάμεσα στον Τάσο Τρύφωνος και το Νότη Σφακιανάκη. Ο Νότης μίλησε για τις θρησκείες, τη Χούντα, αλλά και τη Χρυσή Αυγή. Μία από τις απαγορευμένες-σύμφωνα πάντα με το ΡΙΚ-ατάκες του ήταν η ακόλουθη: «Η δικτατορία ήταν καλύτερη! Δυστυχώς! Οι μισότρελοι στρατιωτικοί, ήταν καλύτεροι, δυστυχώς, από τους σημερινούς φαύλους».

Η αντίδραση του Νότη Σφακιανάκη, για τη μη μετάδοση της εκπομπής στην οποία φιλοξενήθηκε, παραμένει άγνωστη. Ο καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος, στη Χριστουγεννιάτικη εκπομπή, θα είναι «ο μεγάλος τραγουδιστής του έρωτα και της αγάπης», Γιάννης Πάριος, «στην πιο εξομολογητική του συνέντευξη!», ενώ θα ακολουθήσει και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

http://www.yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου