Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Νέος καλλιτέχνης που γοητεύει με την φωνή του στην Θεσσαλονίκη.

Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο σύντροφός μου είναι αρσενικός»!

Χάρης Λέμπιδάκης

Ο Θάνος Δαρούσης κρατάει χαμηλούς τόνους και στην πρόταση που είχε το καλοκαίρι να έρθει στην Αθήνα είπε οχι.
Ήθελε να "ψηθεί" περισσότερο και να ολοκληρώσει μια αεζόν πετυχημένη με τις live εμφανίσεις που κάνει σε όλη την περιφέρεια. ...
Ο Θάνος Δαρούσης γεννήθηκε στη ρόδο και μεγάλωσε στην κομοτηνή όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια . Μόλις τελείωσε το σχολείο ξεκίνησε να εργάζεται ως τραγουδιστής δουλεύοντας σε διάφορα μέρη της Ελλάδας . Τον γνώρισα στην Θεσσαλονίκη πριν λίγες μέρες στο πλαίσιο κάποιων ραντεβού που έκανα. Στην συμπρωτεύουσα είναι αποδεκτός και πολύ αγαπητός. Γουστάρει αυτό που κάνει και ζει για να έρχεται σε επαφή με το κοινό που διασκεδάζει. Το τριήμερο που μας πέρασε έκανε εμφανίσεις σε γνωστά club στην περιφέρεια και σύντομα μέσα απο το Newspistol θα δείτε φωτογραφικό υλικό. Ο Θάνος ήρθε για να μείνει και θυμηθήτε το αυτό.
Συνεργάστικε με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως η Πίτσα Παπαδοπουλου , η Κατερίνα Στανίση , ο Χάρης Κωστόπουλος , ο Βασίλης Καρράς και πολλοί αλλοι. Αυτό τον καιρό εργάζεται στη Θεσσαλονίκη οπού και ζει μόνιμα .
Πριν 2 χρόνια κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Θέλω να σε δω ξανά" από τη GOLD music.Το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη βόρεια Ελλάδα και μεταδόθηκε από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς .
Αυτή την περίοδο ετοιμάζει τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά ενώ έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Πόσο θέλεις να πονάω"
Μπορείτε να δείτε το videoclip :
Στίχοι-Μουσική : Σάββας Χρύσογλου
Δισκογραφική : GOLDMusic
Προγραμματισμός-Ενορχήστρωση -Μίξη : Σάββας Χρύσογλου
Ηχογράφηση : GOLDStudio
Παραγωγή Videoclip: Maik Productions
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Δανιήλ
http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου