Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σ.Ραφτόπουλος μιλά στη Σ. Γεωργίου και τον Palace 9.14 «Πολλές φορές λειτουργώ με το ‘πρέπει’»

Φωτογραφία

Ο Στάθης Ραφτόπουλος μετά από δύο χρόνια δισκογραφικής απουσίας


επιστρέφει με νέο τραγούδι με τίτλο «θα σε ξεχάσω». 
Με αφορμή την κυκλοφορία του και την αποκλειστική του μετάδοση από τον Palace 9.14, μίλησε στη Σμάρω Γεωργίου (καθημερινά 20.00-22.00).
Σε μια χαλαρή κουβέντα μίλησαν για τραγούδια, γιορτές, ψυχολογία, δώρα και «πρέπει».
Για το νέο του τραγούδι: Μιλώντας για τους δύο δημιουργούς του τραγουδιού, Τέρπανδο και Κώστα Βελλιάδη, δήλωσε ότι είναι η πρωτη φορά που οι δύο τους γράφουν τραγούδι για κάποιον κααλλιτέχνη της πίστας και των μπουζουκιών, αφού μέχρι τώρα έχουν δώσει δημιουργίες τους σε πιο έντεχνους καλλιτέχνες όπως Νταλάρα, Μακεδόνα, Κούκα, και πολλούς άλλους. 
Η αρχική μορφή του τραγουδιού ήταν τσιφτετέλι, ενώ από την πρώτη στιγμή που το άκουσε, εδώ και 1.5 χρόνο είχε την διάθεση να «πειράξουν» λίγο την ενορχήστρωση και έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα που έφτασε στα ραδιόφωνα. Δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι το τραγούδια δεν γράφτηκε πάνω του, αλλά το θεωρεί και τύχει να σου «κάτσει» ένα καλό τραγούδι που έχει κάτι να πει.

Για ολοκληρωμένη δουλειά: "Ειναι πολύ δύσκολο να μιλάς για ολοκληρωμένη δουλειά αυτή την περίοδο, δεν υπάρχουν εύκολα ολοκληρωμένες δουλειές. Είναι σα να λες ότι θα φτιάξεις ένα σπίτι με 2 πισίνες, 10 δωμάτια και 7 μπάνια".
Επιπλέον δήλωσε ότι προσπαθεί να φτιάξει την ψυχολογία του με αυτα που συμβαίνουν διπλα του, οι μέρες των γιορτών δεν τον βοηθούν ιδιαίτερα σε αυτό, αφου τον μελαγχολούν, και νιώθει σχεδόν την ανάγκη "να πέσει ψυχολογικά". 
Δεν περιμένει τίποτα από τον Άγιο Βασίλη, γιατί έπαψε να πιστεύει σε αυτόν από τα 11-12 του, αλλά πιστεύει πολύ στο Χριστό και την Παναγία και το μόνο που εύχεται για τον εαυτό του τη νέα χρονιά είναι υγεία, που όλοι τη θεωρούμε δεδομένη, αλλά χωρίς αυτή δεν μπορούμε να χαρούμε τίποτα.
Με αφορμή τον στίχο του νέου του τραγουδιού "θα σε ξεχάσω έλεγα" είπε ότι πολλές φορές έχει τύχει σε επαγγεελματικό και προσωπικό επίπεδο να πρέπει να ξεχάσει κάτι και όχι να πει να ξεχάσει. 
"Δεν είναι εύκολο να πρέπει να ξεχάσεις, αλλά πολλές φορές λειτουργώ έτσι".
Γράφει συνεχώς στίχους από δικές του ιστορίες ή ιστορίες άλλων, άλλοι όπως είπε του βγαίνουν καλοί και άλλοι όχι, ενώ ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε τελευταία και του άρεσε πολύ είναι το "Θύμωσε απόψε η καρδιά" Του Νίκου Βέρτη.

Η πρόσφατη παραμονή του στη Λάρισα, τον έκανε να αγαπήσει και να εκτιμήσει το κοινό της πόλης που το χαρακτηρίζει "καλά παιδιά, φιλόξενα και με καλή νοοτροπία".
Ο Στάθης Ραφτόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μετά τη συμμετοχή του στο talent show "Fame story" και ξεχώρισε αμέσως. Λίγο καιρό μετά από το τέλος του παιχνιδιού τραγούδησε μαζί με την Καίτη Γαρμπή το ντουέτο "Γόρδιος δεσμός", ενώ προσωπικά γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι "Ότι πιο όμορφο υπάρχει" που αγαπήθηκε πολύ από τα ραδιόφωνα και τον κόσμο. 
Ακόλούθησαν οι επιτυχίες "Χωρίζουμε", "Κι όμως", και τώρα επανέρχεται δυναμικα με τη νέα του επιτυχία. 
Όπως δηλώνει ο ίδιος κλείνοντας: "Μπορεί να αργώ να παρουσιάζω τραγούδια, αλλά θέλω να λέω τραγούδια που έχουν να πουν κάτι"
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς δεν θα πούμε ποτέ ότι θέλουμε να το ξεχάσουμε!!! 
Στάθη, καλοτάξιδο το νέο σου τραγούδι...




υπογράφει η Λίτσα Νικολάου...














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου