Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

H Ελευθερία Ελευθερίου σχολιάζει για πρώτη φορά την "αγένεια" της Ήβη Αδάμου να μην της δώσει το χέρι της: "Δεν θα το είδε το κοριτσάκι"

Demy: Δεν με ενοχλεί που αποκαλύφθηκε η σχέση μου με τον Άκη


Η κόντρα της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ήβης Αδάμου συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον!
Η ψύχρα στη σχέση των δύο κοριτσιών από την Κύπρο έγινε γνωστή στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision, όταν εκπροσώπησαν την Ελλάδα και την Κύπρο αντίστοιχα. ...
Οι πληροφορίες τότε ανέφεραν ότι οι δύο υποψήφιες όχι απλώς δεν είχαν καλές σχέσεις, αλλά ήταν ανύπαρκτες καθώς έκαναν τα πάντα για να μην συναντήσει η μία την άλλη σε κάποιο διάδρομο!
Φέτος όταν έγινε γνωστό ότι οι δυο τους θα εμφανιστούν σε μια εμφάνιση έκπληξη στην σκηνή του ελληνικού τελικού της Eurovision, σκεφτήκαμε ότι επιτέλους τα δύο κορίτσια άφησαν πίσω τους την κόντρα! Κάναμε λάθος, όμως, γιατί στο τέλος της εμφανίσης τους η αμηχανία χτύπησε κόκκινο.
Μόλις τελείωσε το τραγούδι η Ελευθερία σήκωσε το χέρι για να πιάσει το χέρι της Ίβης, αλλά εκείνη, την αγνόησε , σχεδόν επιδεικτικά θα λέγαμε. Η τραγουδίστρια σχολίασε για πρώτη φορά την "αγένεια" της συναδέλφού της: "Δεν θα το είδε το κοριτσάκι".

http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου