Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Νίκος Βουρλιώτης στο parapolitika.gr: Ήμουν κι εγώ στο ελικόπτερο του Βλαστού




Ο γνωστός τραγουδιστής ΝIVO των Going Through μιλάει για την απόδραση του … ακάλυπτου και ομολογεί ότι γνώριζε … τα πάντα!

Ο Νίκος Βουρλιώτης, ο γνωστός τραγουδιστής των Going Through ήταν από τους ελάχιστους Έλληνες που και μπήκε στο ελικόπτερο που επιχείρησε να πάρει τον Βλαστό, γνώρισε τον πιλότο του ελικοπτέρου και όπως ομολογεί στο parapolitika.gr … οργάνωσε όλη την απαγωγή από τις φυλακές!
Σαφώς και ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό που συνέβη στις φυλακές Τρικάλων με την απόπειρα απόδρασης του βαρυποινίτη Βλαστού, αλλά πριν μερικούς μήνες έζησε ακριβώς το ίδιο … σκηνικό. Για τις ανάγκες της ταινίας «Ακάλυπτος» που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου και στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Νίκος Βουρλιώτης, η παραγωγή της ταινίας νοίκιασε ελικόπτερο γιατί σύμφωνα με το σενάριο, ο ΝΙVO, o άνθρωπος που «προστατεύει» τον «Ακάλυπτο», τον οποίο υποδύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, οργανώνει την απόδρασή του από τη φυλακή με … ελικόπτερο. «Ανέβηκα στο ίδιο ελικόπτερο και έκανα ακριβώς ό,τι έγινε και τώρα με το περιστατικό του Βλαστού στις φυλακές Τρικάλων. Πήγαμε δηλαδή να παραλάβουμε κάποιον που ήθελε να δραπετεύσει από τις φυλακές».
Ο Νίκος Βουρλιώτης μιλώντας στο parapolitika.gr δηλώνει ότι ξαφνιάστηκε όταν μετά από μερικούς μήνες το ίδιο ελικόπτερο με τον ίδιο πιλότο «πρωταγωνίστησε» σε ένα αληθινό περιστατικό.
«Πάντως τη δεύτερη φορά … δεν ήμουν στο ελικόπτερο …» ξεκαθαρίζει αστειευόμενος.
Αυτό τον καιρό ο Νίκος Βουρλιώτης περιμένει με αγωνία την πρεμιέρα της ταινίας, ενώ συνεχίζει στην παράσταση fame μέχρι και τον Μάρτιο καθώς πήρε παράταση, όμως το τραγούδι παραμένει προτεραιότητά του και αυτό τον καιρό ετοιμάζει ένα προσωπικό άλμπουμ με πολλές … πολλές … πολλές εκπλήξεις.
Στέλλα Νοβάκη

http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου