Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Eurovision 2013: Η Ελλάδα σίγουρα μέσα στη 10αδα στον τελικό σύμφωνα με τα στοιχήματα...

Eurovision 2013: Η Ελλάδα σίγουρα μέσα στη 10αδα στον τελικό σύμφωνα με τα στοιχήματα...


Στον σημερινό τελικό της Eurovision 2013 το Alcohol Is Free θα εμφανιστεί 21ο στη σκηνή, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί περίπου στη 01:15....

Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, το «Alcohol Is Free» θα πλασαριστεί μεταξύ των θέσεων 5 – 10, ενώ λιγότερες θεωρούνται οι πιθανότητες να βρεθούμε από την θέση 11 και κάτω. «Χλωμό», πάντως, είναι για τα προγνωστικά και το ενδεχόμενο να πάρουμε την πρώτη θέση της 58ης Eurovision και ας επιμένει ο Αγάθωνας πως θα ανατρέψουν τις προβλέψεις και θα «πιάσουν» κορυφή!

Φαβορί για τη νίκη παραμένει η Δανία με το «Only Teardrops», όπως συμβαίνει εδώ και περίπου δύο μήνες. Μάλιστα, ούτε οι εμφανίσεις των χωρών στους δύο ημιτελικούς και οι πρόβες των λεγόμενων «Big 5» κατάφεραν να εκτοπίσουν την Emmelie de Forest.
«Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε! Ίσως οι άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι! Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η Ελλάδα είναι στον τελικό», είπε ο Ηλίας Κόζας!
Όσο δε για το τι σκεφτόταν on stage είπε: «σκεφτόμουν την αρραβωνιαστικιά μου!».
Και κατέληξε, όταν άκουσε την Ελλάδα να περνά στον τελικό: «Είπα πολλά κακά λόγια, τα οποία δεν θα ήθελα να γνωρίζετε! Ενθουσιάστηκα πολύ, αν και πίστευα ότι θα τα καταφέρναμε! Αγκαλιαζόμασταν όλοι μαζί, κάναμε σαν τρελοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου