Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Αγάθωνας: «Αν με πληρώσει ένα άλλο κράτος θα το εκπροσωπήσω στην Eurovision…»

agathonas


Στην ερώτηση αν θα ξαναεμφανιζόταν στον διαγωνισμό, ο ρεμπέτης είναι ξεκάθαρος!

Αν του ζητούσε μια άλλη χώρα να την εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό και αφού τον πλήρωναν, θα μπορούσε να ξαναπάει και ας μην τραγουδούσε ρεμπέτικο! Και όμως, αυτό δήλωσε ο Αγάθωνας Ιακωβίδης στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Δεν διστάζει επίσης να δηλώσει ότι θα μπορούσε να τραγουδήσει τα πάντα. Είπε:
«Με ρώτησαν αν θα ξαναπήγαινα Eurovision και τους είπα δεν νομίζω να ξαναπάω αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Αν μου κάνει πρόταση ένα κράτος το οποίο θα με πληρώσει όμως, θα πάω να το εκπροσωπήσω. Δεν θα πω ρεμπέτικο, θα πω κάτι άλλο. Μπορώ να πω τα πάντα εγώ!»
Στην ίδια συνέντευξη είπε ότι έχουν μάθει οι ρεμπέτες να πεθαίνουν στην πείνα για να μην δεχτούν να πάρουν χρήματα. Απαντάει δηλαδή σε όλους όσους είπαν ότι ο πραγματικός ρεμπέτης δεν θα άφηνε το ρεμπέτικο για τα χρήματα.
«Έχουν μάθει οι ρεμπέτες να πεθαίνουν της πείνας. […] ακόμη και στην εποχή του το ρεμπέτικο δεν ήταν ποτέ μόδα. Εμείς έχουμε το πιο σκληρό κοινό. Και κάτι που παρατήρησα είναι ότι άτομα που έρχονταν και μας άκουγαν, τώρα επειδή γρατζουνούν ένα όργανο νομίζουν ότι παίζουν κάτι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου