Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ηλίας Βρεττός: Έκανε την Αραβανή να δακρύσει! Τι συνέβη;

vrettosaravani

Ο Ηλίας Βρεττός και η Ευαγγελία Αραβανή ζουν τον έρωτά τους, προσπαθούν να μην το διατυμπανίζουν αλλά δεν το κρύβουν κιόλας .

Ο Ηλίας Βρεττός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» μιλά ανοικτά για τη σχέση τους και δίνει τις δικές του απαντήσεις σε όλους όσοι μιλούν για γάμο! Θα ντυθεί γαμπρός;
Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του…
Υπάρχουν φωτογραφίες όπου φαίνεται να φοράει μονόπετρο. Ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων ή απλώς ένα δώρο;
Δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Αν θα κάνω ένα δώρο στην αγαπημένη μου, δε θα το μοιραστώ δημόσια. Μπορεί αύριο να θέλω να της κάνω δώρο τον ουρανό με τα άστρα. Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν τι δώρο της έχω κάνει και τι μπορεί να συμβολίζει. Επαναλαμβάνω ότι όταν αποφασίσω να παντρευτώ με την Ευαγγελία θα το πω, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα πλάνα μας.
Αποκλείεις το ενδεχόμενο μέσα στο 2014 να ντυθείς γαμπρός;
Ποτέ μην λες ποτέ. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, γιατί μπορεί ως Παρθένος να είμαι τακτικός και να θέλω μα προγραμματίζω τις κινήσεις μου, αλλά ταυτόχρονα είμαι και παρορμητικός. Αν δηλαδή το νιώσω, μπορεί να παντρευτώ εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα. Έχουμε δέκα μήνες μπροστά μας μέχρι να τελειώσει το 2014, οπότε δεν μπορώ να προεξοφλήσω τι θα συμβεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Πόσο καιρό σου πήρε να πεις «σ’ αγαπώ» στην Ευαγγελία;
Είμαστε μαζί έναν χρόνο και τρεις μήνες. Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς της το είπα, αλλά πρέπει να ήταν το πρώτο εξάμηνο της σχέσης μας. Αυτό που θυμάμαι πολύ καλά είναι πως όταν της είπα «σ’ αγαπώ» δάκρυσε, ίσως γιατί δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή.
http://www.govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου