Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Έφη Ιωαννίδου Οι όρκοι που δεν κράτησα....Ακουστε το!!!



Η Έφη Ιωαννίδου γεννήθηκε κ μεγάλωσε στην επαρχία Ελασσόνος 

από μικρή ηλικία φαινόταν η κλίση της προς το τραγούδι , πάντα θυμόταν τον εαυτό της να προσποιείται ότι βρισκόταν σε μια μεγάλη πιστά τραγουδώντας κ διασκεδάζοντας τον κόσμο .
 Δυστυχώς δεν υπήρχε κάποιο μουσικό σχολειό η κάποια μουσική σχολή ώστε να μπορέσει να ακολουθησει το ονειρο της κ ετσι το κεφαλαιο τραγούδι εμεινε ξεχασμένο πισω σαν μια παιδικη τρέλα .
Συμμετέχοντας πια μόνο στις χορωδίες του σχολειου κ σαν μελος ποντιακου συγκροτήματος με πολλές εμφανίσεις κ συμμετοχές σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και δίνοντας βάση μόνο στης σπουδές της , κατάφερε την εισαγωγή της στα τει ηλεκτρολογιας Αθηνών .
 Όμως δεν ήταν κάτι που της άρεσε κ έτσι παράλληλα ξεκίνησε σπουδές δημοσιογραφίας σε ιδιωτική σχολή . 
Αλλά ούτε αυτό ήταν κάτι που τη κάλυπτε.
Τελικα η παιδική της τρέλα όπως η ιδια νομιζε ότι ηταν δεν μπορουσε να καταπιεστεί άλλο κ ετσι συνειδητοποίησε το πραγματικό όνειρο της και ξεκίνησε το τραγούδι. 
Με πολλές συνεργασίες στο πλευρό πολύ γνωστών τραγουδιστών όπως ενδεικτικά αναφέρει Δ.Κοντολαζο Σ. Γονιδη Θ Αδαμαντιδη Χ .Μενιδιατη Θ. Πετρελη Σ.Κονιτοπουλου Ε.Καρουσακη Χρυσπα κ πολλοί άλλοι αλλά και σε πετυχημενα σχηματα με αξιόλογους συναδελφους σε γνωστά αθηναϊκά στέκια μετά από δεκατρία χρόνια δουλειάς κ εμπειρίας μας συστήνεται με το πρωτο δικο της τραγούδι ‘ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑ’ με υπογραφή Άκη 
Δείξιμου!!!


Απολαυστε το !!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου