Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Mιχάλης Παπαματθαίου


Δηλώνει πλέον...Παιδί Για Σπίτι....

Βιογραφικό

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ

Κατάγεται από την Πασχαλίτσα Καρδίτσας.Γεννήθηκε: 30-03-1971 και στα 17 του χρόνια άρχισε να ασχολέιται επαγγελματικα με το τραγούδι,το ερέθισμα του το έδωσε το μπουζούκι όπου έπαιζε ο αδερφός του και αργότερα πήρε εκείνος τη σκυτάλη. 
Το 1992 και έπειτα ήρθε στη Λάρισα και είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο της πόλης … 

Ο Μιχάλης Παπαματθαίου έχει κάνει πολλές επιτυχίες όπως το ΄΄Δεν με βλέπει το σπίτι μου,Το κάπνισμα σκοτώνει,Σάββατο βγαίνω΄΄ κ πολλά άλλα που τα ακούμε σε διαφορα σχήματα και εκτός της Λάρισας.
Σε νυχτερινά κέντρα έχει συνεργαστεί με τον Κιάμο, τον Καραφώτη, τη Φανή Δρακοπούλου, με τους Ζιγκ Ζαγκ παλιότερα και με πολλούς άλλους.
Τώρα δισκογραφικά έχει συνεργαστεί με τον Dj S τον Λαρισαίο τον Στάθη που ήταν στους Going Through, με τους Master Tempo με τους οποίους είχανε κάνει το τραγούδι «το κάπνισμα σκοτώνει…»

Το 1991 έκανε τον πρώτο του δίσκο. 
Το 1994 έκανε τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά και μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, το 1998 την τρίτη δισκογραφική δουλειά το «Δεν με βλέπει το σπίτι μου».
Μετά από απουσία επτά χρόνων, το 2005 έκανε την επόμενη δισκογραφική δουλειά, καθότι έκανε οικογένεια και οι προτεραιότητες αλλάξανε.

Το 2008 με την Nexis Music έκανε «Το Κάπνισμα Σκοτώνει» που είχε γίνει και remix με τους Master Tempo. Ενδιάμεσα το 2006 είχε κάνει ένα live από το Μπούζιος ενώ ακόμη ένα Live  από το Μπούζιος  κυκλοφορεί μόνο στο διαδίκτυο ελεύθερα.
Το 2011 το μήνα Σεπτέμβριο κυκλοφορεί το τραγούδι ¨Σάββατο βγαίνω και γυρίζω Τρίτη¨
το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία..


Ο Μιχάλης πρόσφατα μας παρουσίασε το καινούριο του τραγούδι με τίτλο'
Παιδί για Σπίτι'σε μουσικη και στίχοι του Γιάννη Μαυρίδη και ήδη έχει αγαπηθεί πολύ απο τον κόσμο.

Απολαύστε το!!!







3 σχόλια: