Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Απόλαυσαν τον Αντύπα και τη Δέσποινα


Βάζουν «φωτιές»

στις νύχτες ο Αντύπας, η Δέσποινα Βανδή κι οι Vegas στο Posidonio.Σαρωτικός ο Αντύπας όταν βγαίνει στην πίστα κι ερμηνεύει τις διαχρονικές επιτυχίες του. Αυτό που συμβαίνει δεν περιγράφεται με λόγια. Θα πρέπει να το ζήσει κανείς.

Η Δέσποινα Βανδή ξεσηκώνει τους πάντες με τα νέα αλλά και τα παλαιότερα τραγούδια της. Στα καλύτερά της , η Βανδή δίνει παλμό κι οι παρευρισκόμενοι συντονίζονται μαζί της.
Η εμφάνιση Αντύπα – Βανδή στην σκηνή καθηλώνει με ερμηνείες μεγάλων επιτυχιών. Οι Vegas δίνουν το δικό τους στίγμα με τα τραγούδια τους και το πρόγραμμά τους που είναι άκρως ανεβαστικό.
Η συνύπαρξη της Βανδή με τους Vegas επί σκηνής αποτελεί hot έκπληξη που εκτοξεύει το κέφι . Με το πρόγραμμα του Αντύπα , της Βανδή και των Vegas διασκέδασαν η πάντα όμορφη, Καίτη Γαρμπή με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά. Το ζευγάρι μάλιστα επισκέφθηκε τον Αντύπα στο καμαρίνι του όπου φωτογραφήθηκε μαζί του και με την Δέσποινα Βανδή. Δήλωσαν μάλιστα ενθουσιασμένοι με το πρόγραμμα.Εκεί ήταν και ο Δημήτρης Κοντολάζος με την σύζυγό του και την παρέα τους.
Επίσης, γλέντησαν με τις παρέες τους , ο Βαλάντης, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Κατερίνα Στανίση, o Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Διανύσης Ζάχος, το συγκρότημα Nigma, o ράπερBo…O Ζάχος ,οι Nigma κι ο Bo επισκέφθηκαν τους Vegas στο καμαρίνι τους για να τους δώσουν τα συγχαρητήριά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου