Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Διονύσης Σχοινάς Ο Διονύσης Σχοινάς βάζει τα πράγματα στη θέση τους μετά από 15 χρόνια: "Όταν έκανα πρόταση γάμου στην γυναίκα μου, είχα χωρίσει 7 μήνες από την Κοκκίνου"

Διονύσης Σχοινάς- Καίτη Γαρμπή- Έλλη Κοκκίνου


Ο Διονύσης Σχοινάς μιλώντας στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι»
μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου και την πρόταση γάμου που έκανε στην Καίτη Γαρμπή. Πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν ότι την περίοδο που ο τραγουδιστής ζήτησε από την Καίτη Γαρμπή να τον παντρευτεί στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, δεν είχε ξεκαθαρίσει την σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου.
Φανερά εκνευρισμένος με όλο αυτό ο Διονύσης Σχοινάς αποφάσισε να μιλήσει μετά από 15 ολόκληρα χρόνια : “Αυτό πρέπει να το τελειώσουμε. Τη σχέση που είχα, την είχα τελειώσει 7 μήνες πριν. Ποτέ δεν θα έβγαινα να κάνω πρόταση γάμου ενώ είχα μια άλλη σχέση. Έλεος! Δεν ήμουν μαζί με την κοπέλα όταν έκανα την πρόταση γάμου. Είναι κουκουρούκου. Ήμουν 7  μήνες χωρισμένος. Να το ξεκαθαρίσουμε μετά από 15 χρόνια”.
Μάλιστα, ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι με την Έλλη Κοκκίνου έχουν μια χαρά σχέσεις “Αν την δω βεβαίως θα την αγκαλιάσω, θα την φιλήσω, αφού  την αγαπάω. Προς Θεού”.  
http://www.fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου