Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ελεάνα Παπαιωάννου: Kερδίζει τις εντυπώσεις στο πλάι του Γιάννη Πλούταρχου

Ελεάνα Παπαιωάννου: Kερδίζει τις εντυπώσεις στο πλάι του Γιάννη Πλούταρχου

Χάρης Λεμπιδάκης

Έίχα την χαρά και την τύχη να συναντήσω την φίλη μου Ελεάνα στο καμαρίνι της στο FIX στην Θεσσαλονίκη.
Πιο όμορφη, πιο σέξι απο ποτέ, κερδίζει το μεγάλο χειροκρότημα της πόλης που αγάπησε και την λάτρεψε για την αξία της ως τραγουδίστρια και ως άνθρωπος. ...
Μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Ιωακείμ Φωκά έχουν φτιάξει ένα πολύ όμορφο και διασκεδαστικό πρόγραμμα. Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι η σταθερή αξία στην συμπρωτεύουσα και η σχέση του με την Ελεάνα είναι εξαιρετική μιας και συνεργάζονται για δεύτερη φορά.
Η 27χρονη  λαική τραγουδίστρια είναι στα πολύ πάνω της και η σκηνική της παρουσία ειδικά στο πρώτο πρόγραμμα που παρουσιάζει " κόβει" την ανάσα των ανδρών. Μπορεί να είναι πανέμορφη αλλά όλα αυτά τα χρόνια δεν την είχαμε συνηθίσει τόσο αποκαλυπτική. Το τελευταίο της κομμάτι με τίτλο " Κοίτα" έκανε τρομερή επιτυχία και τώρα είναι σε αναζήτηση νέων κομματιών που πιστέψτε με θα μας εκπλήξουν μιας και αυτά που σκέφτεται και διαπραγματεύεται η μελαχρινή Σαλλονικιά είναι ιδιαίτερα τολμηρά. Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε και την συνέντευξη που κάναμε με την Ελεάνα Παπαιωάννου και λέει πικρές αλήθειες για πολλά πράγματα και συνεδέλφους της. Μιλάει για όλους και για όλα και η σιωπή της δύο χρόνια έλεγε πολλά.
http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου