Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Δέσποινα Βανδή: Αποθεώθηκε στην πίστα και ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη της.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα  στο 9ο live του Dancing!


Βρέθηκα στο Posidonio με τον καλό μου φίλο Στέλιο Μηνοβγιούδη και η διασκέδαση μέχρι και τις 06.00 τα ξημερώματα ήταν απίστευτη.
Βανδή- Αντύπας - Vegas τα έδωσαν όλα.....
Η λατρεμένη μου Δέσποινα απλά μια θεά. Επικοινωνιακή, με ενέργεια με όλα τα σουξέ στο ρεποερτόριό της αποθεώθηκε και έδωσε άλλη μια βραδιά τον εαυτό της τόσο στο πρώτο πρόγραμμά της όσο και στο λαικό της που είναι όλα τα λεφτά. Δεκάδες πανέρια λουλούδια μέσα στο μαγαζί που θαρρεί κανείς οτι δεν υπάρχει κρίση.
Έδινε μικρόφωνο στον κοσμο να τραγουδάει, χαιρέταγε τους πάντες στον εξώστη και στη συνέχεια λίγο μετά τις 04.00 μια μεγάλη ουρά κόσμου ανάμενε στο καμαρίνι της να δώσει αυτόγραφα. Οι παλιές καλές στιγμές έχουν επανέλθει για τα καλά και το Posidonio δείχνει την δυναμική του κάθε εβδομάδα. Η διάσημη τραγουδίστρια με πόλεμο λάσπης να έχει δεχτεί αρκετές μέρες με την περιβόητη πώληση του σπιτιού της δε θέλησε να μπει στο τρυπάκι να δώσει απαντήσεις.
Απλά διασκέδασε τον κόσμο και πέρασε καλά με τα φιλαράκια της. Στο καμαρίνι που την είδα μου είπε πόσο όμορφα πέρασε τις γιορτές και πόσο γεμάτη νιώθει με την δουλειά της και οτι μέσα στο 2013 έρχονται ακόμη καλύτερα πράγματα. Λίγο πριν τις 03.30 το Newspistol επιβεβαιώθηκε στο ρεπορτάζ που έκανε και σας το μετέφερε το Σάββατο το πρωί. Η Δέσποινα ανακοίνωσε οτι απο τον Μάρτιο θα την διαδεχτεί στο μαγαζί του Βασίλη Κοντόπουλου ( μιας και εκείνη θα πάει Θεσσαλονίκη)  ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος μάλιστα ήταν με την παρέα του στο Posidonio. Ένα μεγάλο παρατεταμένο χειροκρότημα ακούστηκε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου