Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Το Newspistol στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του Γιώργου Τσαλίκη

Το Newspistol στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του Γιώργου Τσαλίκη


Μια τρομερή παραγωγή που θα δούμε σύντομα μέσα απο τα μουσικά κανάλια και ασφαλώς στο youtube.......

Ο Γιώργος είναι φίλος και πάνω απ όλα επαγγελματίας και χαίρομαι που σκίζει!!! Αυτός΄είναι ο πρόλογος του θέματος μας σήμερα.....
Χθες έγιναν τα γυρίσματα του vcτου τραγουδιού «Άστο» του Γιώργου Τσαλικη. Πρόκειται για διασκευή τραγουδιού του Αζίζ. Τους στίχους έχει γράψει ο Νίκος Βαξεβανέλης και την ενορχήστρωση –διασκευή έχει κάνει ο Παναγιώτης  Μπρακούλιας.
Καθώς επίσης και μέρος του τραγουδιού « Δεν σου κάνω τον Άγιο» της μεγάλης επιτυχίας των Χρυσοβέργη –Γιατρά που διασκεύασαν μαζί με τον DJΝίκο Σουλιώτη και τον Κωνσταντίνο Παντζή και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι στο clubsevenστον Πειραιά και διήρκησαν μέχρι τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Η Έμιλυ Ματθαιακάκη, παρτενέρ του Γιώργου στο   DWTS3 πρωταγωνίστησε στο διπλό vc   του Γιώργου Τσίλικη και το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από  εξαιρετικό..!
Η ‘Εμιλυ ακλούθησε πιστά τις οδηγίες του σκηνοθέτη Μάνου Τζιράκη, έπαιξε, χόρεψε, όπως δεν την έχετε ξαναδεί…  μόνο για τον Γιώργο!!!
το vcτα έχει ‘όλα..!  ‘Ένταση , Πάθος , χορό, φωτιές, σπασμένα γυαλιά , ταρώ,   ένα χαστούκι …!!!!   και απίστευτη ενέργεια απ όλο το team! Στο Vc  συμμετείχαν  πολλοί επίσης  χορευτές   που δημιούργησαν  μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.Και βεβαίως  στο backstageυπήρξε ατέλειωτο γέλιο και με τον Γιώργο να τους πειράζει όλους !!! αλλά παράλληλα να δίνει  και τον ρυθμό αλλά να μεταδίδει και όλη του την απίστευτη  ενέργεια..
‘Αστο – Δεν σου κάνω τον Αγιο.. σύντομα στον άερα..
http://www.newspistol.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου