Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Posidonio: Παράταση στην επιτυχία έως και τέλη Φεβρουαρίου για Αντύπα - Βανδή - Vegas.

Posidonio: Παράταση στην επιτυχία έως και τέλη Φεβρουαρίου για Αντύπα - Βανδή - Vegas.


Όχι μόνο κέρδισε το στοίχημα της διασκέδασης με τον έντονο ανταγωνισμό αλλά
διέψευσε τις κασάνδρες που έλεγαν οτι το σχήμα έχει μέτρια πορεία. Ο διασκεδαστής Αντύπας και η μεγάλη σταρ Δέσποινα Βανδή συνεχίζουν απτόητοι.......
Τα βράδια μας στο Ποσειδώνιο γίνονται ακόμη καλύτερα και ο Βασίλης Κοντόπουλος παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει κατάφερε με χαμηλές τιμές να φέρει πολύ κόσμο στο παραλιακό στέκι. Η επιλογή αυτόυ του σχήματος εξέπληξε πολλούς αλλά ο Αντύπας αποδείχθηκε "λαχείο" με την καλή έννοια. Μετά την πετυχημένη πορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Σάκη Ρουβά έδωσε τα χέρια με την Δέσποινα Βανδή που έκανε δίσκο μέσα στο 2012 με τουλάχιστον πέντε σουξέ. Πράγμα δύσκολο για την εποχή μας.
Ο λαικός διασκεδαστής λίγο μετά τις 02.00 που ανεβαίνει στην πίστα απλά συμμετέχει σε ένα ξέφρενο πάρτυ. Παλιές και νέες επιτυχίες γίνονται ένα με τον κοσμο που αποθεώνει τον καλλιτέχνη με χιροκρότημα και πανέρια απο λουλούδια. Το σχήμα όπως μαθαίνουμε πήρε παράταση μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου και στη συνέχεια την σκυτάλη θα αναλάβει με ένα άκρως νεανικό σχήμα ο Κωνσταντίνος Αργυρος. Αντύπας - Δέσποινα Βανδή και το συγκρότημα Vegas θα ανέβουν Θεσσαλονίκη για να μοιραστούν αυτό το πρόγραμμα με το κοινό που διψάει απο διασκέδαση  και αναμένει να τους δει. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το μαγαζί που θα τους φιλοξενήσει!
http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου