Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Οι “Δαίμονες” της Άννας Βίσση 22 χρόνια πριν!

daimones


Με αφορμή τη πολυαναμενόμενη πρεμιέρα
της ροκ όπερας «Δαίμονες», το χρονοντούλαπο του tralala.gr κάνει αναδρομή στο παρελθόν και σας μεταφέρει 22 χρόνια πριν.
Η Άννα Βίσση το 1991 ανέβασε για πρώτη φορά τη περίφημη ροκ όπερα “Δαίμονες” σε λιμπρέτο του Σταύρου Σιδερά και μουσική και πρόσθετους στίχους του Νίκου Καρβέλα. Τότε την παράσταση είχε σκηνοθετήσει ο Ρότζερ Γουίλιαμς και πρωταγωνιστούσαν οι Άννα Βίσση, Γιάννης Σαμσιάρης, Μπέσυ Μάλφα και Τζον Μοδινός.
Η παράσταση είχε φιλοξενηθεί στο θέατρο Αττικόν τη σεζόν 1991 – 1992 και εισέπραξε και θετικές και αρνητικές κριτικές. Ωστόσο η Άννα Βίσση εξέφρασε την επιθυμία της να ανεβάσει ξανά την παράσταση με τον Νίκο Καρβέλα και το 2012 αποκάλυψε πως τελικά θα το κάνει πράξη.
Έτσι οι “Δαίμονες” μετά από 22 ολόκληρα χρόνια ξαναέρχονται στο προσκήνιο και γίνονται το γεγονός της φετινής άνοιξης με την πρεμιέρα τους στο θέατρο Παλλάς. Μαζί με την Άννα αυτή τη φορά πρωταγωνιστούν οι Εβελίνα Παπούλια, Παναγιώτης Πετράκης, Νικόλαος Καραγκιαούρης, Μαρία Γράμψα, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Γιάννης Κακλέας και τη σκηνογραφική επιμέλεια ο Μανόλης Παντελιδάκης.
Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσεις ένα απόσπασμα από τη παράσταση, έτσι όπως ανέβηκε πριν 22 χρόνια.




http://www.tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου