Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Κ. Αργυρός, Ε. Χατζίδου & Ι. Φωκάς βάζουν φωτιά στην παραλία! | φωτορεπορτάζ

argyros-poseidonio-main


Μπορείς να φανταστείς ένα σχήμα με νέα πρόσωπα, όμορφα τραγούδια και πολύ διασκέδαση; Δε θέλει φαντασία, γιατί όλα αυτά γίνονται πραγματικότητα στο Posidionio!

Βρεθήκαμε στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού, της Ελένης Χατζίδου και του Ιωακείμ Φωκά. Το Posidonio, ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, μας υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Οι οιωνοί ήταν καλοί λοιπόν για την βραδιά που επρόκειτο να ακολουθήσει…
Ένα νέο παιδί, μια νέα φωνή της Platinum Records, που μπορώ να πω ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον, εμφανίζεται στην πίστα. Ο Πάρις μας συστήνεται με την πρώτη του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο με το νέο του single “Έχει Κάτι” ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα. Την ίδια ώρα, στα παρασκήνια, πετυχαίνουμε την Ελένη Χατζίδου η οποία ετοιμάζεται για την πρώτη της εμφάνιση στην πίστα του Posidonio. Ο ενθουσιασμός για την πρεμιέρα είναι μεγάλος. Η Ελένη είναι πανέτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.
Πιο δίπλα, βρίσκεται το καμαρίνι του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο “αρχηγός” της βραδιάς, έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να απογειώσει τους θαμώνες του μαγαζιού με τα τραγούδια του και όχι μόνο. Χαμογελαστός και χωρίς κανένα ίχνος άγχους, φαίνεται να είναι έτοιμος για όλα! Είναι ένα “Παιδί Γενναίο” εξάλλου και αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές.
Ο Ιωακείμ Φωκάς, εμφανίζεται στην πίστα με το τραγούδι-επιτυχία, δια χειρός Φοίβου, “Τέλεια”. Σε αυτό ακριβώς το σημείο αρχίζει το μεγάλο πάρτι, με τον ερμηνευτή να μας χαρίζει τις επιτυχίες του αλλά και άλλα αγαπημένα κομμάτια, μέσα από ένα πρόγραμμα που δε σε αφήνει να κάτσεις στη θέση σου ούτε λεπτό!
Η Ελένη δε θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά είσοδο στην πίστα. Το “Χειρότερα” είναι το τραγούδι με το οποίο τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε και με αυτό ξεκινάει την πρώτη της εμφάνιση στην πίστα. Η αλήθεια είναι ότι κάτι έχει. Δε μπορείς εύκολα να ξεκολλήσεις το βλέμμα σου από πάνω της και αυτό η ίδια το εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο! Ο χορός και το τραγούδι δίνουν και παίρνουν με την Ελένη να μας εκπλήσσει με την πρώτη της εμφάνιση σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο. Ένα φουλ λαϊκό πρόγραμμα, με ξεσηκωτικά κυρίως κομμάτια. Αυτό που λέμε ουσιαστικά «διασκέδαση»!
Και εκεί ακριβώς είναι το “πικ” της βραδιάς. Τα φώτα σβήνουν και ένα ποτ πουρί από τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού ηχεί στα αυτιά μας. Ο νεαρός ερμηνευτής εμφανίζεται επί σκηνής με το “Ποτέ Ξανά”, την επιτυχία που βγήκε μέσα από το νέο του δίσκο “Παιδί Γενναίο” και την οποία υπογράφει μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους.
Ο μουσικοσυνθέτης, βρισκόταν μπροστά στην πίστα, δίπλα στον φίλο και συνεργάτη του Κωνσταντίνο για να τον υποστηρίξει αυτήν την πρώτη βραδιά. Κοντά στον τραγουδιστή φυσικά βρισκόταν και η στιχουργός Ναταλία Γερμανού, η οποία φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου.
«Μάλλον κάτι ξέρω»,«Παιδί Γενναίο», «Αντίο λέμε», «Σταυρουδάκι» και «Είσαι ό,τι να ναι» είναι λίγες από τις επιτυχίες που ακούστηκαν στη σκηνή του Posidonio. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο κόσμος ήξερε όλα τα τραγούδια του Κωνσταντίνου. Παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας του, αυτό το παιδί έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές τόσο του γυναικείου -αναμενόμενο- όσο και του αντρικού κοινού με τα κομμάτια του!
Φυσικά δεν έλλειπαν και οι παραγγελιές! Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι οι 2 επιτυχίες του Κωνσταντίνου “Μια νύχτα κόλαση” και “Θα σ’ εκδικηθώ” ακούστηκαν πάνω από μία φορά. Και πιστέψτε με, δε μας κούρασε καθόλου!
Σίγουρα η νύχτα στο Psodionio παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Ελένη Χατζίδου και τον Ιωακείμ Φωκά, είναι ό,τι καλύτερο “κυκλοφορεί” αυτή τη στιγμή στη νυχτερινή Αθήνα. Άντε, και τώρα που καλοκαιριάζει σιγά σιγά να κατεβαίνουμε όλοι παραλία… και φυσικά στο Posidonio!
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Ραγκούσης
Φωτογραφίες: Νατάσα Μιχαήλ

http://www.tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου