Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Η Πάολα υπεραμύνεται του ρεπερτορίου της



Το 2012 κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο διάφορα ανέκδοτα με πρωταγωνίστρια την Πάολα, γεγονός που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδρασή της.
Η λαϊκή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό επανήλθε στο θέμα αυτό και υπεραμύνθηκε του ρεπερτορίου της.

«Δεν μπορώ να πω ότι με ενόχλησαν τα ανέκδοτα που έβγαλαν για μένα, αλλά ούτε και με άφησαν αδιάφορη. Δεν τα βρήκα εύστοχα. Η ταυτότητα κάθε καλλιτέχνη είναι η δισκογραφία του κι εγώ δεν έχω τραγουδήσει μέχρι τώρα βαρύ λαϊκό τραγούδι. Πριν μιλήσουν λοιπόν κάποιοι για τα σκυλάδικα, καλό είναι να βουτήξουν τη γλώσσα στο μυαλό τους, γιατί αυτά τα τραγούδια τα έχουν πει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού» είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλο που είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί τα media, δηλώνει ότι δεν επιδιώκει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

«Με τη δημοσιότητα τα πάω χάλια. Δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Δεν ήθελα να δημιουργήσει κάποιος μια βιομηχανία πίσω από μένα. Δεν παίζω πουθενά στα περιοδικά και στην τηλεόραση και δεν έχει καταφέρει κανείς μέχρι τώρα να με πείσει για το αντίθετο» τόνισε, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει και το καρφάκι της για όσους υιοθετούν έναν τέτοιο τρόπο ζωής λέγοντας: «Δεν με ενοχλεί που άλλοι καλλιτέχνες βγάζουν στα περιοδικά τη ζωή τους. Αυτοί θα έπρεπε να ενοχλούνται».


http://www.zougla.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου