Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Αντώνης Ρέμος - Μιχάλης Χατζηγιάννης Υπάρχει τελικά κόντρα ανάμεσά τους;

Αντώνης Ρέμος - Μιχάλης Χατζηγιάννης


Μια ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας
αλληλεγγύης, που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο με συμμετοχή 42 καλλιτεχνών, αποτέλεσε την αφορμή για τις φήμες που θέλουν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τονΑντώνη Ρέμο να βρίσκονται σε κόντρα. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στη "Μεσημεριανή Μελέτη", ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκδήλωση περίπου στις 11 το βράδυ, δηλαδή ακριβώς πριν την εμφάνιση της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου. Με πρωτοβουλία του Κύπριου τραγουδιστή, όμως, ο προγραμματισμός άλλαξε με τον ίδιο να εμφανίζεται περίπου στις 6 το απόγευμα, ανοίγοντας έτσι τη συναυλία - τη στιγμή, βέβαια, που το κοινό στον χώρο ήταν ελάχιστον, περίπου 30 άτομα. 

Παράλληλα, η ανταποκρίτρια της εκπομπής στην Κύπρο έκανε λόγο για ψυχρότητα στις σχέσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Αντώνη Ρέμου, γεγονός που φημολογείται πως ήταν η πραγματική αιτία για την αιφνίδια αυτή αλλαγή στην ώρα εμφάνισης του πρώτου στη συναυλία. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως ο Αντώνης Ρέμος αποτελεί τον επί σειρά ετών πρώην σύντροφο της νυν αγαπημένης του Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ζέτας Μακρυπούλια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου