Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Τα γεμάτα πάθος φιλιά του Αντύπα και της συζύγου του



Ο Αντύπας είναι ένας άνθρωπος που έκανε οικογένεια από πολύ μικρή ηλικία και όπως έχει πει και ο ίδιος αυτό είναι που τον κρατάει ισορροπημένο.
Η αγαπημένη του σύζυγος, Στέλλα, ήταν πάντα το στήριγμά του και η “ασπίδα” του, όπως έχει πολλές φορές δηλώσει. Ωστόσο, εκείνη δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, αλλά στο παρασκήνιο.

Το ζευγάρι απαθανάτισε ο φακός του govastileto.gr να απολαμβάνει ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, μπορεί να είναι μαζί 30 χρόνια, ωστόσο ο έρωτας καλά κρατεί! Μάλιστα, ο Αντύπας δεν έδειξε να ενοχλείται καθόλου από την παρουσία του φωτογράφου, αφού δε δίστασε να μας χαμογελάσει κιόλας.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής γνώρισε τη σύζυγό του Στέλλα πριν 30 χρόνια, όταν εκείνη διασκέδαζε ως πελάτισσα στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε.

Το μυστικό της επιτυχίας του γάμου τους, όπως λένε, είναι το ότι μέχρι τώρα ο ένας διεκδικεί τον άλλο. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, ένα γιο και μια κόρη.



Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο govastileto.gr


http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου