Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1: " The Voice" ... Τι θα παρακαλουθήσουμε ακριβώς;

Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1:  The Voice ... Τι θα παρακαλουθήσουμε ακριβώς;

Οι οντισιόν σύμφωνα με το δελτίο τύπου του σταθμού θα γίνουν σε τρεις φάσεις: Οι Blind Auditions, Η μονομαχία /The Battle και Τα Live.


«Στις Blind Auditions οι μέντορες δεν έχουν οπτική επαφή με τον διαγωνιζόμενο, αφού κάθονται σε μια περιστρεφόμενη πολυθρόνα, χωρίς να τον κοιτάζουν. Σ' αυτή τη φάση ο παίκτης πρέπει να "κερδίσει" την επιτροπή με μοναδικό "όπλο" τη φωνή του, ενώ κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του θα συνοδεύεται από μια live μπάντα. Αν κάποιος από τους μέντορες κατά τη διάρκεια της Blind Audition ενθουσιαστεί από την ερμηνεία του διαγωνιζόμενου, τον επιλέγει στην ομάδα του. Ταυτόχρονα, η περιστρεφόμενη πολυθρόνα γυρίζει και τότε παίκτης και μέντορας αντικρίζουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον. Αν όμως πάνω από ένα μέλος της επιτροπής επιλέξει τον ίδιο παίκτη, τότε ο διαγωνιζόμενος είναι εκείνος που διαλέγει με ποιόν προτιμάει να συνεργαστεί. Η συγκεκριμένη φάση ολοκληρώνεται όταν κάθε μέντορας έχει συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό παικτών (16) για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, αναλαμβάνει να προετοιμάζει κάθε έναν παίκτη της ομάδας του, ώστε να τον αναδείξει όσο καλύτερα μπορεί.
Μονομαχία/ «The Battle»
Εδώ οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να διακριθούν από τον γύρω των Blind Auditions, καλούνται να "μονομαχήσουν" ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία: ο κάθε μέντορας επιλέγει 2 διαγωνιζόμενους της ομάδας του και τους αναθέτει να ερμηνεύσουν το ίδιο τραγούδι μπροστά στο κοινό. Μετά από την "πρόσωπο με πρόσωπο" αναμέτρηση, ο μέντορας επιλέγει ποιος από τους δύο τον ικανοποίησε περισσότερο με την ερμηνεία του και ανακοινώνει αυτόν που παραμένει στο show.

Στην τρίτη και τελευταία φάση ξεκινάει η διαδικασία των Live. Σε αυτά, όσοι από τους διαγωνιζόμενους έχουν καταφέρει να παραμείνουν στο show, συναγωνίζονται όλοι μαζί σε ερμηνείες εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, μέχρι να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου