Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Βασίλης Καρράς & Νίκος Οικονομόπουλος στην πίστα του Fever! Μαζί τους η Ελένη Φουρέϊρα 6/12

karras-oikonomopoulos-foureira

Μια εκρηκτική συνεργασία που αναμένεται να είναι η πρώτη επιλογή στα μπουζούκια της Αθήνας για τον ερχόμενο χειμώνα.

Η πολυαναμενόμενη συνύπαρξη του Καρρά με τον Οικονομόπουλο στο Fever αποτελεί θέμα συζήτησης σε όλα τα στέκια της Αθήνας μιας και μιλάμε για μια ένωση δυο μεγάλων λαϊκών καλλιτεχνών που εκφράζουν την παλιά και τη σύγχρονη λαϊκή μουσική. Πολύ δύσκολα θα μπορούσε να πιστέψει κανείς μερικά χρόνια πριν ότι Καρράς-Οικονομόπουλος, 2 τόσο μεγάλα ονόματα θα μπορούσαν να βρεθούν μαζί στην ίδια σκηνή, αλλά πλέον είναι γεγονός.
Ο Βασίλης Καρράς που την περασμένη σεζόν τραγούδησε μαζί με την Πάολα και τον Παντελίδη πραγματοποιώντας εντυπωσιακή πορεία τόσο σε Αθήνα όσο και Θεσσαλονίκη αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην πίστα του “Teatro Music Hall” να αλλάξει περιβάλλον και να αποδεχθεί την πρόταση της επιχείρησης του FEVER.Για πρώτη φορά ο μεγάλος ΄Έλληνας καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στο κέντρο της οδού Λ.Συγγρού και Λαγουμιτζή 25.Fever-Καρράς, ένα από τα πιο διάσημα νυχτερινά κέντρα στα μπουζούκια της Αθήνας θα συνεργαστεί με έναν από τους πιο διάσημους και καταξιωμένους καλλιτέχνες και εγγυώνται στους πελάτες που θα τους επισκεφτούν απόλυτη διασκέδαση.
Ο Βασίλης Καρράς αποτελεί χωρίς δεύτερη σκέψη τον πιο πετυχημένο εμπορικά λαϊκό καλλιτέχνη που συνεχίζει να εμφανίζεται “live” επί σκηνής στα μπουζούκια της Αθήνας.Ο λαϊκός βάρδος συνεχίζοντας μια πορεία πολλών ετών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με την προσέλευση του κοινού να είναι εντυπωσιακή στους χώρους που εμφανίζεται, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσία του στο Fever και αδημονεί για τη έναρξη των εμφανίσεων.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ανανέωσε για άλλη μια φορά το ραντεβού του με του θαυμαστές του στο κέντρο Fever, σε μια πίστα όπου έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με πολύ μεγάλα ονόματα όπως με το Γονίδη, την Δέσποινα Βανδή την Έλλη Κοκκίνου. Πραγματοποιώντας ένα παιδικό το όνειρο ο Νίκος Οικονομόπουλος θα βρεθεί στην ίδια σκηνή με τον άνθρωπο που είχε ως πρότυπο όταν ξεκίνησε το τραγούδι τον Βασίλη Καρρά. Μετά λοιπόν από τις εμφανίσεις του με τον Γιάννη Πλούταρχο το καλοκαίρι στο “ΘΕΑ” ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει στα πλατό του FEVER έτοιμος να μας τραγουδήσει πάλι μεγάλες του επιτυχίες όπως το “Δεν είμαι κανενός” και το “Ώρα να πηγαίνω”.
Η γυναικεία παρουσία στο Fever ακούει στο όνομα Ελένη Φουρέϊρα. Μια καλλιτέχνης που αλλάζει και αυτή στέκι μετά από χρόνια παρουσίας σε άλλο επιχειρηματία και μια τραγουδίστρια πολύ η αναγνωρισιμότητά της είναι σε διαρκή άνοδο τα τελευταία χρόνια.Δουλεύοντας επιτυχημένα τα 2 τελευταία χρόνια , μια με τον Σάκη Ρουβά και μια με το δίδυμο Ρέμος-Ρόκκος η Φουρέϊα είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν πολύ ψηλά.Η συνεργασία με το Fever, προκάλεσε έκπληξη αλλά η ίδια είναι αποφασισμένη να δικαιώσει όσους την επέλεξαν να εμφανιστεί με τους Καρρά-Οικονομόπουλο.
Στο FEVER υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κράτηση για φιάλη με κανονική τιμή και με φοιτητική προσφορά.Είσοδος με ποτό 15 Ευρώ για Παρασκευή και Σάββατο.
τηλέφωνο κράτησης: 210-9217333 (αστική χρέωση).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου