Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Όταν η απόλυτη ελληνίδα σταρ συνάντησε την πιο δημοφιλή τραγουδίστρια-παρουσιάστρια της Θεσσαλίας...











Όταν η απόλυτη ελληνίδα σταρ συνάντησε την πιο δημοφιλή τραγουδίστρια-παρουσιάστρια της Θεσσαλίας.

Στη Λάρισα βρέθηκε η Άννα Βίσση για συναυλία κ πέρασε κ ένα βράδυ στη πόλη για να θαυμάσει τις ομορφιές της.

Βρεθηκε στο Αρλεκοινο στο φρούριο και.... ζήτησε ναργιλέ.

Κ ποια καταλληλότερη από τη Βίκυ Νάσιου που τους τελευταίους μήνες δραστηριοποιείται κ στο συγκεκριμένο τομέα με την White Mist Shisha Lovers αφού είναι ένα trend που τα τελευταία χρόνια έχει κατακλύσει την Ελλάδα.

Αφού μίλησαν για διάφορα θέματα το ενδιαφέρον της Άννας στάθηκε πιο πολύ στις γνώσεις της Βίκυς για το Ισραήλ αφού έκανε για πάνω από 5 χρόνια περιοδείες εκεί κ ο κόσμος την αγαπάει πολύ.Λογω της επικείμενης συναυλίας της Άννας τις ερχόμενες ημέρες στο Ισραήλ λοιπον ήταν ένα θέμα για το οποίο ήθελε περισσότερες πληροφορίες οπότε κ προσκάλεσε ιδιαιτέρως τη Βίκυ Νάσιου να παρευρεθεί κ στη συναυλία της να συζητήσουν γι αυτο το κομματι.

Αξιοσημειωτο είναι ότι η Βίκυ Νάσιου ήταν να συνεργαστεί το 2010 στο Αθηνών Αρένα με Αννα Βίσση κ Σάκη Ρουβα αλλά τελευταία στιγμή τότε έκλεισε δουλειά στην επαρχία με αποτέλεσμα αυτή η συνεργασία να μην ευοδωθεί ποτέ.

Όσο για τα νέα της?Αυτό το καιρό εμφανίζεται στη Φαντασία Live Music HALL στο Βόλο από Τετάρτη έως Σάββατο κ ταυτόχρονα ετοιμάζει το βιντεοκλίπ για το νέο της pop τραγούδι

Πώς να σε φέρω κοντά μου....

Αναμένουμε λοιπόν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου